СТРАНИЦАТА Е ПОСТАВЕНА ПРВЕНСТВЕНО НА УЧЕНИЦИТЕ ДА ИМ ГО ОЛЕСНИ СОВЛAДУВАЊЕТО НА ТЕМИТЕ ОД ГЕОГРАФИЈАТА КАКО И ДА СЕ ЗАПОЗНААТ СО СВЕТСКИТЕ ВЕСТИ И ЗАНИМЛИВОСТИ ОД ГЕОГРАФСКИТЕ СОДРЖИ.

Посети

Monday, March 23, 2020

СООПШТЕНИЕ !

Поради моменталната состојба со ширење на вирусот Корона ( КОВИД19) јас како предметен наставник во услови на кризна состојба ви го испраќам следново  соопштение. 
Со цел да се ублажат штетите од вирусот кои веќе се чувствуваат во наставниот процес, јас сум целосно посветен на својата професија, за таа цел изготвувам соодветен матријал со презентации , планови и домашни работи наменето за учениците од ООУ Единство" Гостивар

Веќе од  16.03.2020  сите учениците од VI одд. , VII одд. и IX одд.  во посебни групи во messenger, viber, e-mail и classroom добиваат соодветен матријал .


Страницата meridijani.blogspot.mk нуди можност за вежби и проверка на знаењето од областа на Географијата. На задоволство на авторот, страницата веќе е доста проширена на webстраниците и социјалните мрежи, каде ја користат голем број мои колеги професори и наставници за реализирање на наствата по Географија ширум нашата  држава. 

Благодарам за вниманието.

СЕДИ ДОМА И ОБРАЗУВАЈ СЕ


No comments:

Post a Comment